MENÜ
 
  Alapellátó Orvosok Országos Szövetsége - FAKOOSZ,  Bánokszentgyörgy - Zalaegerszeg

 

Mágnestherápia otthon és a rendelőben

 

A bükfürdői kongresszusi táskában talált MAGNAPRESS prospektusról lemaradt az elérhetőségem. Az ott elhangzott előadás összefoglalóját az alábbiakban adom közre:

 

Dr Schemmel Ágnes házi gyermekorvos

30/483-2299 Ásotthalom.

 

A Magnapress egy magyar származású orvos találmánya, aki akupunkturát is tanult , és felhasználta a tudomány eddigi eredményeit készüléke megalkotásához.A találmány lényege, hogy a mágnesből kilépő erővonalak 1 nyalábba rendeződnek. 5000 mágneses erővonal képes az akupunkturás pontokat stimulálni, fájdalmat, gyulladást csökkenteni.

1976-os az a felfedezés, hogy 2 perc mágneses kezelés hatására a vörösvértestek szétválnak, és megnő a vér oxygén szállító képessége.

1989. Dr. W.Philpott leírta,hogy az északi pólus a szervezetben felgyülemlett káros savakat közömbösíti.

 

Az ÉSZAKI PÓLUS HATÁSAI: fájdalomcsillapító, gyulladás csökkentő, savas hatást közömbösítő, mikroorganizmus gátló, nyugtató, általában tünet csökkentő, oxygenizációt növelő hatású. Önállóan is alkalmazható.

 

A DÉLI pólus hatása ellentétes, de felépítő, anyagcsere aktiváló. Önállóan nem használható.

 

A feltaláló összeállított egy mindenki számára érthető használati útmutatót,így 150 féle betegség, tünet OTTHONI kezelésére alkalmas, az egész család számára a készülék. Állatgyógyászatban is használják.

A capillárisok tágítása, nagyobb oxygén szállítás miatt diabetesben, gerinc melletti kezelést alkalmazva discus herniában, csonttörésekben és implantátumok elhelyezésekor jól alkalmazható. A csontátépülés 18%-al gyorsabb.Növeli a májban az ATP szintet. A fülkagyló 169 akupunkturás pontján alkalmazva immunizáló hatású.( Kezelendő pontjai alkalmanként megegyeznek a hagyományos akupunktura pontjaival).

 

Előnyei: nem igényel energiaforrást, az orvosi táskában mindenhová vihető, 10 év garancia,ruhán (gipszen) keresztül is áthatol az 5ezer gauss erő, gyerekek is kezelhetők, egészségpénztár finanszírozza. Az EU területén forgalomban van  93/42 CEE számon.

 

A nehezen hozzáférhető helyek is kezelhetők vele ( szájüreg, fül, aranyér ).

 

A témában összegyűjtött cikkek, az előadás teljes anyaga elérhetők: schdel@gmail.com

 

magyarorvos.jpg www.magyarorvos.hu webdoki.gif www.webdoki.hu

 

webbeteg.jpg http://www.webbeteg.hu/ weborvos_logo.gif www.weborvos.hu

 

mellhat100.jpg

 

rehab.jpg

 

herbaria.jpghttp://www.herbaria.hu/

 

medical.png

Szavazás

Lesz-e érdemi finanszírozásemelés 2015-ben?
Igen
Nem
Már elkésett
Asztali nézet